Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i delikatne ptasie mleczko które wręcz rozpływa się w ustach
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Galaretkę ostudź a następnie włóż do lodówki Herbatniki zmiel drobno i dodaj masło, tak aby otrzymać strukturę mokrego piasku Formę na muffiny wyłóż papilotkami Do każdej foremki wsyp ok. łyżkę ciastek z masłem, ugnieć i wyrównaj łyżeczką Śmietankę ubij z cukrem pudrem Wlej ok. 1/2 tężejącej galaretki i zmiksuj Masę wylej na ciastka zostawiając nieco miejsca na galaretkę Wstaw do lodówki na ok. 20 min Po tym czasie na wierzch deseru wylewaj łyżką cienką warstwę pozostałej galaretki