Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i delikatne ptasie mleczko które wręcz rozpływa się w ustach
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 171
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 284
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 171
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 284
Składniki
Galaretkę ostudź a następnie włóż do lodówki Herbatniki zmiel drobno i dodaj masło, tak aby otrzymać strukturę mokrego piasku Formę na muffiny wyłóż papilotkami Do każdej foremki wsyp ok. łyżkę ciastek z masłem, ugnieć i wyrównaj łyżeczką Śmietankę ubij z cukrem pudrem Wlej ok. 1/2 tężejącej galaretki i zmiksuj Masę wylej na ciastka zostawiając nieco miejsca na galaretkę Wstaw do lodówki na ok. 20 min Po tym czasie na wierzch deseru wylewaj łyżką cienką warstwę pozostałej galaretki