Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i delikatne ptasie mleczko które wręcz rozpływa się w ustach
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1623
Składniki
Galaretkę ostudź a następnie włóż do lodówki Herbatniki zmiel drobno i dodaj masło, tak aby otrzymać strukturę mokrego piasku Formę na muffiny wyłóż papilotkami Do każdej foremki wsyp ok. łyżkę ciastek z masłem, ugnieć i wyrównaj łyżeczką Śmietankę ubij z cukrem pudrem Wlej ok. 1/2 tężejącej galaretki i zmiksuj Masę wylej na ciastka zostawiając nieco miejsca na galaretkę Wstaw do lodówki na ok. 20 min Po tym czasie na wierzch deseru wylewaj łyżką cienką warstwę pozostałej galaretki