Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i delikatne ptasie mleczko które wręcz rozpływa się w ustach
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 78
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 78
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Składniki
Galaretkę ostudź a następnie włóż do lodówki Herbatniki zmiel drobno i dodaj masło, tak aby otrzymać strukturę mokrego piasku Formę na muffiny wyłóż papilotkami Do każdej foremki wsyp ok. łyżkę ciastek z masłem, ugnieć i wyrównaj łyżeczką Śmietankę ubij z cukrem pudrem Wlej ok. 1/2 tężejącej galaretki i zmiksuj Masę wylej na ciastka zostawiając nieco miejsca na galaretkę Wstaw do lodówki na ok. 20 min Po tym czasie na wierzch deseru wylewaj łyżką cienką warstwę pozostałej galaretki