Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste i delikatne ptasie mleczko które wręcz rozpływa się w ustach
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1278
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 346
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 274
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 1278
Pasztet z wątróbek drobiowych bez pieczenia.
Odsłon: 346
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 274
Składniki
Galaretkę ostudź a następnie włóż do lodówki Herbatniki zmiel drobno i dodaj masło, tak aby otrzymać strukturę mokrego piasku Formę na muffiny wyłóż papilotkami Do każdej foremki wsyp ok. łyżkę ciastek z masłem, ugnieć i wyrównaj łyżeczką Śmietankę ubij z cukrem pudrem Wlej ok. 1/2 tężejącej galaretki i zmiksuj Masę wylej na ciastka zostawiając nieco miejsca na galaretkę Wstaw do lodówki na ok. 20 min Po tym czasie na wierzch deseru wylewaj łyżką cienką warstwę pozostałej galaretki