Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słynny przepis mojej wspaniałej koleżanki Honorata Orłowska, zagościł u nas na stałe, co raz zmienię coś w przepisie, ale ciasto jest bardzo smaczne i mało w nim pracy.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 225
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 225
Składniki
wykonanie :Odstawić bez mieszania na trzy godziny.Następnie mieszamy mikserem aż otrzymamy jednolitą masę. Wylać masę na blaszkę (dużą) wyłożoną papierem do pieczenia, jabłka obrać, oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w kostkę, wyłożyć na ciasto, posypać kruszonką, odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez około godzinę(ja sprawdzam patyczkiem, jak się nie klei czyli jest już gotowe).