Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słynny przepis mojej wspaniałej koleżanki Honorata Orłowska, zagościł u nas na stałe, co raz zmienię coś w przepisie, ale ciasto jest bardzo smaczne i mało w nim pracy.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 74
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 32
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 74
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 32
Składniki
wykonanie :Odstawić bez mieszania na trzy godziny.Następnie mieszamy mikserem aż otrzymamy jednolitą masę. Wylać masę na blaszkę (dużą) wyłożoną papierem do pieczenia, jabłka obrać, oczyścić z gniazd nasiennych, pokroić w kostkę, wyłożyć na ciasto, posypać kruszonką, odstawić do wyrośnięcia. Piec w 180 stopniach przez około godzinę(ja sprawdzam patyczkiem, jak się nie klei czyli jest już gotowe).