Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE CIASTO bez pieczenia
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 166
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 269
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 166
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 269
Składniki
Przygotuj polewę czekoladową: Kakao wymieszać z cukrem, dodać ciepłe mleko. Gotuj, aż będzie gęsty. Przygotuj krem: Wymieszaj śmietanę z cukrem, dodaj zagęszczacz do śmietany, dodaj twarożek. Mieszaj, aż będzie gładkie. Ciasteczka wyłożyć na foremkę, posmarować kremem. Przykryj polewą czekoladową. Udekoruj boki płatkami kokosowymi. Udekoruj wierzch ciasta kawałkami czekolady.