Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE CIASTO bez pieczenia
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2677
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2677
Składniki
Przygotuj polewę czekoladową: Kakao wymieszać z cukrem, dodać ciepłe mleko. Gotuj, aż będzie gęsty. Przygotuj krem: Wymieszaj śmietanę z cukrem, dodaj zagęszczacz do śmietany, dodaj twarożek. Mieszaj, aż będzie gładkie. Ciasteczka wyłożyć na foremkę, posmarować kremem. Przykryj polewą czekoladową. Udekoruj boki płatkami kokosowymi. Udekoruj wierzch ciasta kawałkami czekolady.