Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto sprawdza się z każdym owocem
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5605
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12181
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1522
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5605
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1094
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12181
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5157
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1522
Składniki
wykonanie :Jajka zmiksować z cukrem na pulchną masę, dodać resztę składników, zmiksować. Do dużej blaszki wyłożonej papierem, wylać większą część ciasta wyłożyć owoce. Do mniejszej części dodać łyżeczkę kakao oraz łyżkę wody, wymieszać, zalać owoce. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 170 stopni piec około godziny. Po upieczeniu i wystudzeniu posypać cukrem pudrem.