Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli chcesz zrobić swoim bliskim przyjemność to upiecz te ciasteczka. Są zdrowe bo zawierają kakao, a poza tym długo zachowują świeżość,
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112856
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 151
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 342
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 398
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 714
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112856
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 151
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 342
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 398
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 714
Składniki
Margarynę i cukier utrzyj na puszysta masę.150 g czekolady rozpuść i przestudź. Płynną masę wlej do utartej margaryny plus jajka. Dokładnie połącz.
Mąkę przesiej z sodą i kakao. Pozostałą czekoladę zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Suche składniki plus rodzynki wsyp do masy czekoladowej i dokładnie wymieszaj.
Z powstałego ciasta formuj w dłoniach niewielkie kulki. Każdą kulkę układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i rozpłaszcz. Piecz w nagrzanym piekarniku ( 170 st. )10-15 min. Życzę smacznego.