Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeżeli chcesz zrobić swoim bliskim przyjemność to upiecz te ciasteczka. Są zdrowe bo zawierają kakao, a poza tym długo zachowują świeżość,
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 15
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 20
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 17
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 12
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 11
Dzisiaj karczek z marynaty pieczony w piekarniku. Mięsko soczyste , kruche i...
Odsłon: 15
Szybka i smaczna surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czosnku i koperku
Odsłon: 20
Szybka , smaczna i aromatyczna zupa.
Odsłon: 17
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 12
Szybkie i proste babeczki bez użycia miksera.
Odsłon: 11
Składniki
Margarynę i cukier utrzyj na puszysta masę.150 g czekolady rozpuść i przestudź. Płynną masę wlej do utartej margaryny plus jajka. Dokładnie połącz.
Mąkę przesiej z sodą i kakao. Pozostałą czekoladę zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Suche składniki plus rodzynki wsyp do masy czekoladowej i dokładnie wymieszaj.
Z powstałego ciasta formuj w dłoniach niewielkie kulki. Każdą kulkę układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i rozpłaszcz. Piecz w nagrzanym piekarniku ( 170 st. )10-15 min. Życzę smacznego.