Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest dość skomplikowane i pracochłonne,ale warte grzechu.Naprawde polecam!!!!
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Krem;2 zoltka utrzeć z 1/2 szkl.cukru.3/4 szkl.mleka ugotować z 1/2 szkl.cukru i 1 łyżką mąki.Gotować ciągle mieszając.Masę zoltkowa zalać goracym mlekiem. Mase ostudzić. Margaryne utrzec.Do utartej Kasi dodawać małymi porcjami(to wazne,gdyż masa moze sie zwarzyc) ostudzona mase.Blache wyłożyc znowu folią aluminiowa(mozna pominąć).Ułożyć herbatniki.Na herbatniki wyłożć krem.I na to herbatniki moczone w rumie.Posmarować lukrem(sok z połowy cytryny,kieliszek rumu i cukier puder ile zabierze.Lukier powinien być dość gęsty.