Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 592
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 267
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 250
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 592
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 267
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 250
Składniki
Margarynę posiekać z mąką,dodać śmietanę i wyrobić gładkie ciasto. Gdy będzie lepiło się do rąk to dosypać mąki.
Ciasto rozwałkować, pokroić w kwadraty i każdy kwadrat posmarować dżemem i zwinąć w rurkę.
Rurki ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia spojeniem do dołu. Piec do czasu zarumienienia się rurek. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.