Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3636
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 864
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34185
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 543
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3636
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 864
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34185
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 543
Składniki
Białka ubić na sztywno z cukrem dodać mąkę ziemniaczaną ocet i proszek do pieczenia, na blaszkę wyłożyć nierówno, posypać kawą.
Zrobić biszkopt z 4 jajek, ubić białka z cukrem dodać żółtka i mąkę z proszkiem, wylać na białka z kawą, nie wyrównywać powierzchni, piec około 40 minut w 180 stopniach
Żółtka wymieszać z cukrem waniliowym i pudrem, mąką . Zagotować mleko wlać masę żółtkową, ugotować budyń jak wystygnie utrzeć z margaryną. Przestygnięte ciasto przekroić posmarować masą, na wierzch zostawić trochę masy i posmarować, polać polewą I SMACZNEGO