Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowo-brzoskwiniowy serniczek. Delikatny , nie za słodki i prosty w zrobieniu.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Składniki
Gararetki rozpuszczam w osobnych naczyniach w 200 ml. wody. Truskawki i połowę brzoskwiń blęduję osobno. Małą tortownicę wykładam biszkoptami na spodzie i wokół.
Do miski wkładam połowę twarogu i miksuję razem z musem brzoskwiniowym i zimną galaretką brzoskwiniową.Zalewam biszkopty , najlepiej kiedy masa zaczyna gęstnieć . Wkładam do lodówki na 30 minut.Tak samo robię masę z truskawkami i wlewam na masę brzoskwiniową. Resztę brzoskwiń kroję w kostkę i układam na górze.
Wkładam do lodówki na min. 2 godziny .