Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowo-brzoskwiniowy serniczek. Delikatny , nie za słodki i prosty w zrobieniu.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6096
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9089
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8563
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5895
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6096
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9089
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8563
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5895
Składniki
Gararetki rozpuszczam w osobnych naczyniach w 200 ml. wody. Truskawki i połowę brzoskwiń blęduję osobno. Małą tortownicę wykładam biszkoptami na spodzie i wokół.
Do miski wkładam połowę twarogu i miksuję razem z musem brzoskwiniowym i zimną galaretką brzoskwiniową.Zalewam biszkopty , najlepiej kiedy masa zaczyna gęstnieć . Wkładam do lodówki na 30 minut.Tak samo robię masę z truskawkami i wlewam na masę brzoskwiniową. Resztę brzoskwiń kroję w kostkę i układam na górze.
Wkładam do lodówki na min. 2 godziny .