Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niecodzienny smak, z dodatkiem sezonowych owoców zachwyci każdego.
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 324
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4790
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 2524
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 67
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 324
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4790
Wielkopiątkowe specjały.
Odsłon: 2524
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 67
Składniki
Banany obieramy i rozgniatamy do konsystencji papki. Białka ubijamy na puch.
Do melaksera wrzucamy twaróg, banany i żółtka. Dolewamy sok z cytryny i dosładzamy wedle uznania. Miksujemy do połączenia składników. Na koniec dodajemy ubite białka porcjami i mieszamy już tylko łyżką.
Przelewamy do formy (20 cm) wyłożonej papierem do pieczenia, na wierzch układamy owoce i pieczemy 60 minut w 170 stopniach.