Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny serniczek bez sera.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 283
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 417
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 283
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 417
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 53
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 63
Składniki
Wykonanie: Żółtka, olej, budyń, proszek do pieczenia wymieszać na gładką masę, dodać jogurty i połączyć. Białka ubić z cukrem na sztywno i dodać do masy. Wszystko delikatnie wymieszać i wlać na blachę wyłożoną papierem pergaminowym. Ułożyć biszkopty, wlać masę jogurtową, następnie wsypać owoce i piec około godziny w temperaturze 180 stopni.