Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływa się w ustah,serdecznie polecam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11975
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16523
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5322
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11975
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16523
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5322
Składniki
Galaretki rozpuścić w rondelku w 200ml wrzątku,ja jeszcze podgrzewałąm ciągle mieszając by dokładnie się rozpuściły. Letnie dać do sera i zmiksować. Wsypać połowe borówek i delikatnie wymieszac. Ser dać na tortownicę i do lodówki. Śnieżkę ubić z zimnym mlekiem,dodać śmietan-fix i wyłożyć na sernik. Udekorować malinami i borówkami.
Smacznego życzę!