Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, aksamitny serniczek bez pieczenia
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 783
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4230
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17613
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 783
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4230
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17613
Składniki
Wykonanie spodu; Ciasteczka wrzucić do misy blendera i zmiksować na piasek. Masło roztopić i wsypać do niego pokruszone ciasteczka, wymieszać. Masę z ciastek wyłożyć na dno tortownicy na papier do pieczenia. Schłodzić w lodówce ok. 2 godziny. Wykonanie masy serowej; Ser powinien być w temperaturze pokojowej. Wsypać cukier puder i waniliowy,wymieszać mikserem.Czekolady połamać i roztopić. Do czekolady dodać dwie łyżki sera aby ją zahartować. Następnie wymieszać z pozostałym serem, energicznie, najlepiej mikserem. Masę serową wyłożyć na spód z ciastek. Umieścić w lodówce na kilka godzin.. Smacznego.