Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, aksamitny serniczek bez pieczenia
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4468
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5903
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12693
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4468
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5903
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1360
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12693
Składniki
Wykonanie spodu; Ciasteczka wrzucić do misy blendera i zmiksować na piasek. Masło roztopić i wsypać do niego pokruszone ciasteczka, wymieszać. Masę z ciastek wyłożyć na dno tortownicy na papier do pieczenia. Schłodzić w lodówce ok. 2 godziny. Wykonanie masy serowej; Ser powinien być w temperaturze pokojowej. Wsypać cukier puder i waniliowy,wymieszać mikserem.Czekolady połamać i roztopić. Do czekolady dodać dwie łyżki sera aby ją zahartować. Następnie wymieszać z pozostałym serem, energicznie, najlepiej mikserem. Masę serową wyłożyć na spód z ciastek. Umieścić w lodówce na kilka godzin.. Smacznego.