Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, aksamitny serniczek bez pieczenia
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 775
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5534
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9354
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 191
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 775
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5534
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9354
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 191
Składniki
Wykonanie spodu; Ciasteczka wrzucić do misy blendera i zmiksować na piasek. Masło roztopić i wsypać do niego pokruszone ciasteczka, wymieszać. Masę z ciastek wyłożyć na dno tortownicy na papier do pieczenia. Schłodzić w lodówce ok. 2 godziny. Wykonanie masy serowej; Ser powinien być w temperaturze pokojowej. Wsypać cukier puder i waniliowy,wymieszać mikserem.Czekolady połamać i roztopić. Do czekolady dodać dwie łyżki sera aby ją zahartować. Następnie wymieszać z pozostałym serem, energicznie, najlepiej mikserem. Masę serową wyłożyć na spód z ciastek. Umieścić w lodówce na kilka godzin.. Smacznego.