Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68083
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1965
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 68083
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1965
Składniki
CIASTO ZAGNIEŚĆ I PODZIELIĆ NA 3 CZĘŚCI,UPIEC 3 CIEŃKIE PLACKI NA CIEMNY KOLOR
SER ZEMLEĆ,ŻÓŁTKA UTRZEĆ Z MASŁEM I CUKREM,DOKŁADNIE WYMIESZAĆ Z SEREM NASTĘPNIE PRZEŁOŻYĆ DO RONDLA I ZAGOTOWAĆ. PO ZAGOTOWANIU DODAĆ MLEKO Z MĄKĄ ZIEMNIACZANĄ I GOTOWAĆ JESZCZE 3-5 MNUT. PO ZDJĘCIU Z OGNIA POSMAROWAĆ UPIECZONE PLACKI