Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To nasz ulubiony, lekki i puszysty serniczek:)
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 34
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10857
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2323
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 34
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 651
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10857
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2323
Składniki
1. Ser zmiksować z żółtkami, ucierając dodawać mleko w proszku, mąkę. Schłodzoną śmietanę ubić z cukrem waniliowym, dodać do sera i bardzo delikatnie wymieszać łyżką. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i dalej ubijać. Sztywną pianę dodać do sera i delikatnie połączyć.
Brytfannę wyłożyć papierem do pieczenia i poukładać herbatniki. Na herbatniki wylać przygotowaną masę serową. Piec w nagrzanym piekarniku ok. 50 minut w temperaturze 180 stopni. Życzę smacznego!