Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis jest prosty a efekt zaskakujący.
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 361
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1186
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 234
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1064
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 361
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1186
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 234
Składniki
Wykonanie: Cukierki potłuc, rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody i ostudzić. Ser utrzeć z cukrem, śmietanką kremówką, dodać rozpuszczone cukierki i utrzeć. Żelatynę również rozpuścić w gorącej wodzie, ostudzić i dodać do sera. Na sam koniec dodać zielony barwik spożywczy i wymieszać. Dno tortownicy wyłożyć biszkoptami, wylać ser, posypać startą czekoladą i wstawić do lodówki do następnego dnia, po czym podawać.