Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i szybki w wykonaniu sernik jest bardzo puszysty i znika w oka mgnieniu. Po prostu boski.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2028
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 342
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 761
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17220
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2028
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 342
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 761
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17220
Składniki
Biszkopty układamy na dno blaszki (25x25x7). Białka ubijamy ze szklanką cukru. Żółtka ucieramy z ½ szklanki cukru, dodajemy partiami ser, budyń (suchy), olej, przyprawę i mleko. Dokładnie wyrabiamy, mieszamy z ubitą na sztywno pianą (masa ma być lejąca). Masę wylewamy na biszkopty, pieczemy 2 godziny w temperaturze 130°C.