Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty i szybki w wykonaniu sernik jest bardzo puszysty i znika w oka mgnieniu. Po prostu boski.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1953
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 83
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 818
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 963
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 262
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 1953
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 83
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 818
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 963
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 262
Składniki
Biszkopty układamy na dno blaszki (25x25x7). Białka ubijamy ze szklanką cukru. Żółtka ucieramy z ½ szklanki cukru, dodajemy partiami ser, budyń (suchy), olej, przyprawę i mleko. Dokładnie wyrabiamy, mieszamy z ubitą na sztywno pianą (masa ma być lejąca). Masę wylewamy na biszkopty, pieczemy 2 godziny w temperaturze 130°C.