Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki do zrobienia, wilgotny a jednocześnie chrupiący i bardzo smaczny.
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 37244
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2534
Cześć. Dzisiaj podrzucam przepis na pyszny i bardzo szybki gulasz z piersi ku...
Odsłon: 170
Przepisy siostry Anastazji od lat cieszą się sporym zainteresowaniem. Nic dzi...
Odsłon: 200
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 1590
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 37244
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2534
Cześć. Dzisiaj podrzucam przepis na pyszny i bardzo szybki gulasz z piersi ku...
Odsłon: 170
Przepisy siostry Anastazji od lat cieszą się sporym zainteresowaniem. Nic dzi...
Odsłon: 200
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 1590
Składniki
Składniki ciasta posiekać nożem, zagnieść ciasto i od razu wyłożyć posmarowaną cienko olejem formę o wymiarach 25/35 cm. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika i podpiec przez 12 minut aż lekko się zrumieni. Ostudzić. Składniki na masę serową włożyć do misy miksera i ucierać około 12 minut. Brzoskwinie osączyć na sicie a owoce pokroić w kostkę Masę serową wylać na podpieczone ciasto, na niej rozłożyć pokrojone brzoskwinie. Ubić białka z cukrem, na koniec dodać proszek budyniowy . Ubijać jeszcze minutę by składniki dobrze się połączyły. Wyłożyć równomiernie pianę na masie serowej z brzoskwiniami. Wierzch posypać płatkami migdałowymi. Piec godzinę w 175 stopni z funkcją góra/dół. W połowie pieczenia - sernik nakryć papierem do pieczenia by płatki za bardzo się nie przyrumieniły. Po upieczeniu, piekarnik wyłączyć , uchylić drzwiczki i pozostawić sernik do ostygnięcia. Nigdy nie opada.