Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 301
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1360
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 301
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 236
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1360
Składniki
BISZKOPT: Białka ubić z cukrem, dodać żółtka. Mąkę z proszkiem dodać do białek i delikatnie wymieszać łyżka. Blachę o wymiarach 25cm x 40cm wyłożyć papierem i wlać ciasto. Piec ok. 15 min na 180st.
KREM: Dwie galaretki ugotować w 450ml wody i wystudzić. Śmietanę ubić z cukrem, dodać ser, miksując całość wlewać powoli galaretkę. Krem wylać na biszkopt i odstawić do lodówki. Jak krem stężeje poukładać na nim ananas i zalać trzecią galaretka.