Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry. Przychodzą goście raz dwa zrób sernik.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11258
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 361
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 395
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1101
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11258
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 361
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 395
Składniki
Budyń rozmieszać w jogurcie. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i cukier waniliowy - ubijać.
Twaróg zmiksować, dodać żółtka. Następnie dodać jogurt wymieszany z budyniem. Wszystko połączyć z ubitymi białkami. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez 40 minut. Pozostawić w piekarniku do wystudzenia. SMACZNEGO!