Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobry. Przychodzą goście raz dwa zrób sernik.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 378
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 355
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 49
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 378
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 814
Składniki
Budyń rozmieszać w jogurcie. Białka ubić na sztywną pianę, dodać cukier i cukier waniliowy - ubijać.
Twaróg zmiksować, dodać żółtka. Następnie dodać jogurt wymieszany z budyniem. Wszystko połączyć z ubitymi białkami. Piec w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez 40 minut. Pozostawić w piekarniku do wystudzenia. SMACZNEGO!