Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1303
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5832
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8839
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18467
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1303
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5832
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8839
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18467
Składniki
ciasto: wszystkie składniki zagnieść i wyłożyć na blachę o dowolnej wielkości
masa serowa : wszystkie składniki utrzeć na jednolitą masę na koniec dodać mleko ,powstanie coś w rodzaju zupy mlecznej ,wylać na przygotowane kruche ciasto ułożyć pokrojone w ćwiartki brzoskwinie
białka : ubić na sztywną piane ,dodawać w małych ilościach cukier i na koniec dodać mąkę taką pianę wykładamy na masę serową
piec około 45-50 minut w 180 stopniach ostudzony można polać roztopioną czekoladą
smacznego