Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
ciasto: wszystkie składniki zagnieść i wyłożyć na blachę o dowolnej wielkości
masa serowa : wszystkie składniki utrzeć na jednolitą masę na koniec dodać mleko ,powstanie coś w rodzaju zupy mlecznej ,wylać na przygotowane kruche ciasto ułożyć pokrojone w ćwiartki brzoskwinie
białka : ubić na sztywną piane ,dodawać w małych ilościach cukier i na koniec dodać mąkę taką pianę wykładamy na masę serową
piec około 45-50 minut w 180 stopniach ostudzony można polać roztopioną czekoladą
smacznego