Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejszy wiedeński sernik z warstwą herbatników holenderskich. Szybki i smaczny. Rodzinie bardzo smakował, dla mnie herbatniki wyszły zbyt wilgotne.
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 31
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 215
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 31
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 215
Składniki
Tortownica 21-22 cm., spód wyłożony papierem. Całe jajka zmiksować z cukrami. Potem partiami dodawać ser, na koniec budyń. Wszystko wymieszać do połączenia. Połowę masy serowej przelać do tortownicy. Rozłożyć ciastka, posypać kakao. Powoli przelać resztę masy serowej. Piec w 175 C ok. 60 minut. Sernik studzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika. Wtedy będzie równiutki.