Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lżejszy wiedeński sernik z warstwą herbatników holenderskich. Szybki i smaczny. Rodzinie bardzo smakował, dla mnie herbatniki wyszły zbyt wilgotne.
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6381
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10327
To danie to wyjątkowo aromatyczna i soczysta warstwowa pieczeń, która zachwyc...
Odsłon: 6381
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10327
Składniki
Tortownica 21-22 cm., spód wyłożony papierem. Całe jajka zmiksować z cukrami. Potem partiami dodawać ser, na koniec budyń. Wszystko wymieszać do połączenia. Połowę masy serowej przelać do tortownicy. Rozłożyć ciastka, posypać kakao. Powoli przelać resztę masy serowej. Piec w 175 C ok. 60 minut. Sernik studzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika. Wtedy będzie równiutki.