Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten sernik zawsze się udaje.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2105
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 365
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 792
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17255
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2105
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 365
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 792
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17255
Składniki
Przygotowanie sera: Żółtka utrzeć z cukrami, dodać jogurt wcześniej wymieszany z olejem, ser, wsypać budynie i dokładnie ubić. Białka jaj ubić na sztywno i delikatnie połączyć z masą budyniową. Przygotowanie ciasta: Wszystkie składniki sypkie posiekać z margaryną i smalcem, wbić jajko i zagnieść ciasto. Zawinąć w folię i odłożyć w chłodne miejsce. Następnie rozwałkować, wyłożyć na przygotowaną foremkę, podpiec w piekarniku w temperaturze 190 stopni przez 10 minut. Po czym posypać kakao, wylać masę jogurtową, wstawić do piekarnika i piec w temperaturze 170 stopni przez jedną godzinę.