Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i delikatny sernik z dodatkiem jogurtu
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10122
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2750
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1871
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 722
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3977
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10122
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2750
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1871
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 722
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3977
Składniki
Przygotowanie: Do miski przełóż ser, jogurt, cukier/erytrol i wanilię, zmiksuj do dobrego połączenia Dodaj skrobię i przestudzone masło, krótko zmiksuj Dodaj po kolei jajka, miksując po każdym tylko do połączenia Przełóż do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia Piecz w 160°C przez 70 min * Polecam do piekarnika wstawić naczynie z wrzącą wodą, wtedy sernik po upieczeniu będzie bardziej delikatny. Po upieczeniu pozostaw w zamkniętym piekarniku przez 60 min, następnie uchyl drzwiczki i pozostaw do ostygnięcia. Przestygnięty sernik wstaw do lodówki.