Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i prosty do zrobienia domowy serniczek.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 75
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 47
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 75
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Wszystkie składniki oprócz markiz wrzucamy do misy I miksujemy do połączenia składników.
Markizy rozwarstwiamy i układamy na spodzie blachy, posmarowanej tłuszczem i obsypanej bułka tarta. Na markizy wylewamy pomału masę. Na wierzch układamy resztę markiz.
Wkładamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika i pieczemy godzinę. Po upieczeniu wystudzić w uchylonym piekarniku.