Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z dodatkiem owoców, ja tym razem dodałam gruszkę, a Wy możecie dodać co tylko wpadnie wam do głowy :) Zapraszam
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 81
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5940
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Ciasto: Utrzyj mąkę, 3 łyżki cukru, 1 margarynę, 5 żółtek i poszek do pieczenia. Następnie schlodź w lodówce przez ok. 30 min. Podziel cisto na dwie części. Jedną wyłóż na wyłożoną papierem do pieczenia.
Ser: Zmiel ser przez maszynkę, dodaj jajo, 0.5 kostki margaryny, 0.5 szklanki cukru i budyń. Wylej ser na ciasto.
W kolejnym etapie wyłóż swoje owoce.
Pianę ( z 5 ubitych białek, 0.75 szklanki cukru i mąką ziemniaczaną ) rozsmaruj na owocach.
Na sam koniec potarkuj drugą część ciasta
Piecz 50 min. W 175°C