Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do przekładania lub ozdoby tortów i ciast! Równie pysznie smakuje w formie deseru, serwowanego w pucharku z owocami bądź galaretką, posypany wiórkami czekoladowymi lub polany sosem toffi! Pychota!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30806
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3582
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2965
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30806
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3582
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 2965
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1095
Składniki
W dużym naczyniu zaczynamy ubijać śmietanę. Gdy zaczyna ona gęstnieć- przerywamy miksowanie, dodajemy cukier puder oraz serek mascarpone. Rozdrabniamy serek na mniejsze kawałki za pomocą łyżki, następnie ponownie miksujemy, aż do powstania gęstej, kremowej masy. Dla uzyskania ładnie prezentującego się deseru- najlepiej jeżeli nakładamy krem do pucharka za pomocą rękawa do zdobienia tortów. Gotowy krem przechowujemy w lodówce. SMACZNEGO!!!