Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki i smaczny deser.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 212
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4872
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4794
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44777
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 403
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 212
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4872
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4794
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44777
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 403
Składniki
1/2 szkl cukru, mąkę, tartą bułkę i proszek do pieczenia wymieszać widelcem. Połowę masy wysypać na wysmarowaną masłem blaszkę. Jabłka obrać, pokroić w plasterki, układać warstwami na sypkiej masie. Każdą warstwę jabłek posypywać cynamonem, Po rozłożeniu wszystkich jabłek wsypać na wierzch drugą połowę suchej masy, a na wierzchu ułożyć pokrojone w plastry masło i posypać pozostałym cukrem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni C. Piec ok. 50 minut.