Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychotka. Szarlotka.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7664
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2822
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7664
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2822
Składniki
Z mąki wymieszanej z proszkiem do pieczenia, cukru, masła i żółtek zagnieśc ciasto. 3/4 ciasta rozłożyc na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Zapiec w piekarniku przez 15 minut.
Na podpieczone ciasto wyłożyc obrane i pokrojone w plastry jabłka, posypac cynamonem. Przykryc ubitą na sztywno pianą i resztą ciasta. Piec przez ok. 30 minut w 180 stopniach. Smacznego.