Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa do zrobienia, rozpływa się w ustach
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 801
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5664
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9498
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 238
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 801
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5664
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9498
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 238
Składniki
Margarynę posiekać z mąką, dodać resztę składników ciasta i połączyć mikserem, jak zacznie się łączyć podzielić ciasto na 3 części. Jedną część włożyć do zamrażalnika. Pozostałym ciastem wyłożyć dno i boki formy.
Ugotować budyń, jabłka obrać, pokroić w plastry i ułożyć na ciasto, posypać cynamonem, zalać budyniem. Schłodzone ciasto zetrzeć na tarce i rozłożyć na budyniu. Piec ok 1 godz w 180" Smacznego!