Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwa do zrobienia, rozpływa się w ustach
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 111
Smaki Grecji!
Odsłon: 140
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 451
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 111
Smaki Grecji!
Odsłon: 140
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 451
Składniki
Margarynę posiekać z mąką, dodać resztę składników ciasta i połączyć mikserem, jak zacznie się łączyć podzielić ciasto na 3 części. Jedną część włożyć do zamrażalnika. Pozostałym ciastem wyłożyć dno i boki formy.
Ugotować budyń, jabłka obrać, pokroić w plastry i ułożyć na ciasto, posypać cynamonem, zalać budyniem. Schłodzone ciasto zetrzeć na tarce i rozłożyć na budyniu. Piec ok 1 godz w 180" Smacznego!