Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-11-2016
Zbyt mało czasu, a chęć na pyszne ciasto przesłania umysł. Szybkie i smaczne a do tego przepyszne
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 391
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3577
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 823
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 128
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 278
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 391
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3577
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 823
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 128
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 278
Składniki
Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne. Pokój owoce na cząstki. Formę wysmaruj masłem, ułóż pokrojone jabłka. składniki na ciasto wymieszaj. Zalej nim warstwę jabłek. Piecz 45 min w piekarniku nagrzanym do 180C. Po wyjęciu i przestudzeniu oprósz cukrem pudrem i niewielką ilością cynamonu. SMACZNEGO!!!