Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek do kawki.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11134
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1300
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 338
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11134
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3775
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1300
Składniki
Wykonanie: Z mąki, smalcu, octu, i cukru wyrobić kruche ciasto i podzielić na dwie części. Jedną część rozwałkować i ułożyć w tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia, następnie spód posypać bułką tartą z połową cukru.
Na ciasto położyć starte i odciśnięte jabłka i posypać resztą cukru.
Przykryć drugą częścią ciasta.
Piec w temperaturze 170 stopni przez 35 minut. Po upieczeni placek posypać cukrem pudrem.