Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wygląda i smakuje przepysznie
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3073
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154607
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 994
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 393
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3073
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154607
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 994
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 393
Składniki
Na początek nastawić piekarnik na 180 stopni.
wyjąć ciasto z lodówki i wylepić nim wysmarowaną blachę dodać jabłka, na nie rozprowadzić równomiernie budyń, wyciągnąć resztę ciasta z zamrażarki i pokruszyć lub zetrzeć na budyń
ciasto włożyć do piekarnika, w tym czasie ubić pianę z białek pod koniec dodać pół szklanki cukru i 1,5 szklanki wiórek kokosowych
po 20 min wyciągnąć ciasto i polać pianą z wiórkami i piec kolejne 30 min