Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy i najlepszy przepis na szarlotkę :)
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1856
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7101
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17768
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1856
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15551
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 7101
Składniki
Sypkie składniki wymieszać razem. Blaszkę lub naczynie żaroodporne (ja piekłam w tym drugim) wysmarować masłem. Jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach, dodać cynamon. Wysypać 1/3 sypkich składników na to wyłożyć połowę jabłek następnie kolejną porcję sypkich składników, ponownie jabłka i ostatnią częścią sypką. Na to poukładać pokrojoną w plastry zimną "Kasię"
Piec około 45-55 min. w 180"