Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwiejszego ciasta to już chyba nie ma
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1306
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5835
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8840
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1306
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5835
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8840
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18472
Składniki
Wszystkie składniki suche wsypać do jednej miski i wymieszać,jabłka obrać i pokroić na małe plasterki ;suche składniki podzielić sobie na 3 części,dno tortownicy posmarować odrobiną maragaryny i wysypać równomiernie 1 część mieszanki na to połowę jabłek i 2 część mieszanki następnie małą łyżeczką ułożyć kupkami dżem a na to reszte jabłek a na jabła mieszankę na górę pokroić na kawałeczki margarynę i równomiernie ją rozłożyć,ciasto pieczemy ok 40 minut w 180 stopniach.Życzę smacznego