Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie i jest bardzo łatwy do wykonania.
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 652
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4431
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1714
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 652
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4431
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i z...
Odsłon: 1714
Składniki
Wykonanie: Jajka ubić na puszystą masę razem z cukrem. Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki sypkie razem połączyć, dodać do masy jajecznej i miksować na małych obrotach. Na końcu dodać, pokrojone jabłka i olej. Tortownicę wyłożyć papierem do pieczenia, wylać przygotowane ciasto. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 50 minut. Upieczone ciasto wyjąć z formy, ostudzić i przed podaniem posypać cukrem pudrem. SMACZNEGO.