Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto z owocami zapraszam po przepis
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5266
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1295
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5266
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1295
Składniki
Jajka ubijam z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę ,wlewam mleko i olej i po trochu make wymieszaną z proszkiem do pieczenia dokładnie mieszam.
Blachę 28 cm wykladam papierem do pieczenia i wlewam ciasto . borówki myje a balk obieram kroje w grubsze plastry lub kostkę .Wykladam na wierzch ciasta najpierw jabłka potem borówki.
Ciasto piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce w 180 stopniach bez termo obiegu w zależności od piekarnika 40 -50 minut .Gorące ciasto posypuje cukrem pudrem i czekam za ostygnie. Po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego