Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto z owocami zapraszam po przepis
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11199
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13433
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5198
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11199
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13433
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5198
Składniki
Jajka ubijam z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę ,wlewam mleko i olej i po trochu make wymieszaną z proszkiem do pieczenia dokładnie mieszam.
Blachę 28 cm wykladam papierem do pieczenia i wlewam ciasto . borówki myje a balk obieram kroje w grubsze plastry lub kostkę .Wykladam na wierzch ciasta najpierw jabłka potem borówki.
Ciasto piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce w 180 stopniach bez termo obiegu w zależności od piekarnika 40 -50 minut .Gorące ciasto posypuje cukrem pudrem i czekam za ostygnie. Po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego