Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie ciasto z owocami zapraszam po przepis
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4502
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34312
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2023
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113714
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4502
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34312
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2023
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113714
Składniki
Jajka ubijam z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę ,wlewam mleko i olej i po trochu make wymieszaną z proszkiem do pieczenia dokładnie mieszam.
Blachę 28 cm wykladam papierem do pieczenia i wlewam ciasto . borówki myje a balk obieram kroje w grubsze plastry lub kostkę .Wykladam na wierzch ciasta najpierw jabłka potem borówki.
Ciasto piekę w nagrzanym piekarniku na środkowej półce w 180 stopniach bez termo obiegu w zależności od piekarnika 40 -50 minut .Gorące ciasto posypuje cukrem pudrem i czekam za ostygnie. Po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego