Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z serem i jabłkami.
https://azgotuj.blogspot.com/2020/04/szybkie-ciasto-z-serem-i-jabkami.html
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 146
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31328
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 421
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 146
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31328
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 421
Składniki
Jabłka obrać, pokroić na ósemki, skropić sokiem z cytryny. Twaróg w temperaturz pokojowej przełożyć do miski, dodać jogurt, następnie wybić jajka do miseczki i dodawać do sera po jednym jajku do skończenia. Dodać cukier. Na koniec dodać budyń i zmiksować na gładko. Przelać do formy wyłożonej papierem. Na wierzch ułożyć jabłka. Piec w piekarniku nagrzanym na 180 stopni C do 60 minut w zależności od piekarnika, aż się zrumieni a jabłka będą miękkie. Wystudzone ciasto posypać pudrem.