Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z serem i jabłkami.
https://azgotuj.blogspot.com/2020/04/szybkie-ciasto-z-serem-i-jabkami.html
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5657
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 948
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34192
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5657
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 948
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34192
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 94
Składniki
Jabłka obrać, pokroić na ósemki, skropić sokiem z cytryny. Twaróg w temperaturz pokojowej przełożyć do miski, dodać jogurt, następnie wybić jajka do miseczki i dodawać do sera po jednym jajku do skończenia. Dodać cukier. Na koniec dodać budyń i zmiksować na gładko. Przelać do formy wyłożonej papierem. Na wierzch ułożyć jabłka. Piec w piekarniku nagrzanym na 180 stopni C do 60 minut w zależności od piekarnika, aż się zrumieni a jabłka będą miękkie. Wystudzone ciasto posypać pudrem.