Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto może zrobić każdy. Przepis jest bardzo łatwy do wykonania, a produkty raczej niedrogie. Dosłownie w godzinę jest co podać gościom do kawy. Do wykonania potrzebujesz mikser i naczynie żaroodporne o średnicy 30cm (małej pizzy).
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326387
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12075
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16812
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5484
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326387
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12075
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16812
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5484
Składniki
Do miski wbij jajka,wsyp cukier i proszek do pieczenia.Wszystko zmiksuj. Następnie dodaj olej i wiórki i miksuj dalej.Na koniec dodaj makę i sół.Zmiksuj ostatni raz. Pokrój owoce w kostkę. Dodaj do ciasta i wymieszaj w misce łyżką lub łopatką.
Przygotuj naczynie żaroodporne ja wykładam je jedynie papierem do pieczenia. Przelej zawartość miski do naczynia. Piecz w piekarniku rozgrzanym do 180stopni przez 35-40min. Jak ciasto ostygnie posyp wierzch cukrem pudrem. Smacznego