Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne proste pierniczki, które można jeść od razu po upieczeniu. Nie trzeba czekać, żeby zmiękły. Można je robić nawet na ostatnią chwilę.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6127
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1875
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6127
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1875
 
         
         
                Składniki
Masło roztopić i wystudzić. Wymieszać suche składniki, dodać do nich mokre i wyrobić ciasto. Można dać do lodówki na chwilę, ale ja zwykle nie mam na to czasu i też wychodzą pyszne. Rozwałkować i wykroić dowolne kształty. Piec 8-10 minut w temp. 180 stopni C.
Udekorować według uznania:)