Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne proste pierniczki, które można jeść od razu po upieczeniu. Nie trzeba czekać, żeby zmiękły. Można je robić nawet na ostatnią chwilę.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10022
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9059
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6416
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10022
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9059
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6416
Składniki
Masło roztopić i wystudzić. Wymieszać suche składniki, dodać do nich mokre i wyrobić ciasto. Można dać do lodówki na chwilę, ale ja zwykle nie mam na to czasu i też wychodzą pyszne. Rozwałkować i wykroić dowolne kształty. Piec 8-10 minut w temp. 180 stopni C.
Udekorować według uznania:)