Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne proste pierniczki, które można jeść od razu po upieczeniu. Nie trzeba czekać, żeby zmiękły. Można je robić nawet na ostatnią chwilę.
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2173
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 830
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2173
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 830
Składniki
Masło roztopić i wystudzić. Wymieszać suche składniki, dodać do nich mokre i wyrobić ciasto. Można dać do lodówki na chwilę, ale ja zwykle nie mam na to czasu i też wychodzą pyszne. Rozwałkować i wykroić dowolne kształty. Piec 8-10 minut w temp. 180 stopni C.
Udekorować według uznania:)