Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulchne, smaczne a zarazem proste i tanie ciasto które przygotujesz w kilka minut ze składników które prawie zawsze masz w domu, wystarczy dodać budyń bananowy aby otrzymać wspaniały smak, możesz użyć budyniu o innym smaku.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Składniki
Jajka utrzyj z cukrem i solą na puszystą masę. Stopniowo wlej roztopione masło oraz mleko lub jogurt. Mąkę przesiej z proszkiem i budyniem, dodaj do ciasta i wymieszaj żeby nie było grudek.
Ciasto przelej do keksówki o wymiarach 12x25 wyłożonej papierem do pieczenia . Piec w temperaturze 175 st. około 35 minut lub do suchego patyczka. Po upieczeniu posyp cukrem pudrem.