Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w wykonaniu ciasto z rabarbarem
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Jajka ubijam z cukrem na puszystą masę wlewam olej miksuje i dodaje make z proszkiem do pieczenia łącze wszystko. Gotowe ciasto wlewam do formy wyłożonej papierem do pieczenia równam.
Rabarbar myje obieram kroje w drobne kawałeczki mieszam i wykladam na ciasto ,ja dałam jeszcze kruszonkę bo miałam z imago ciasta mi zostało ale można bez. Ciasto piekłam 35 minut w 200 stopniach na środkowej półce bez termo obiegu. Gorące ciasto posypuje cukrem pudrem i czekam za ostygnie po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego.