Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5809
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12480
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5809
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12480
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Składniki
Masło topimy i mieszamy z mąką i żurawiną. Oblepiamy formę i pieczemy 15 min w 180* Mączkę owsianą zrobiłam sama. Płatki owsiane bezglutenowe wsypałam do blendera i zmieliłam. Dwie szklanki soku uzyskałam z dwóch pomarańczy Sok i serki wymieszałam. Listki żelatyny namoczyłam a następnie odcisnęłam i zalałam niewielką ilością wrzątku. Połączyłam z masą serową. Udekorowałam czarnymi winogronami i malinami. Włożyłam do lodówki na dwie godziny. Smacznego ;)