Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2730
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2730
Składniki
Masło topimy i mieszamy z mąką i żurawiną. Oblepiamy formę i pieczemy 15 min w 180* Mączkę owsianą zrobiłam sama. Płatki owsiane bezglutenowe wsypałam do blendera i zmieliłam. Dwie szklanki soku uzyskałam z dwóch pomarańczy Sok i serki wymieszałam. Listki żelatyny namoczyłam a następnie odcisnęłam i zalałam niewielką ilością wrzątku. Połączyłam z masą serową. Udekorowałam czarnymi winogronami i malinami. Włożyłam do lodówki na dwie godziny. Smacznego ;)