Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta słodka - podstawowy przepis.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 197
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4843
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4777
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44714
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 360
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 197
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4843
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4777
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44714
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 360
Składniki
Połączyć wszystkie składniki i zagnieść ciasto. Następnie owinąć je folią i chłodzić w lodówce min. 30 minut. Formę do tarty posmarować masłem i posypać bułką tartą. Formę wyłożyć ciastem. Ciasto nakłuć widelcem w wielu miejscach. Piec ok. 25-30 min. w temp. 180°C. Po ostygnięciu na tartę można wyłożyć dowolną masę.