Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 693
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 97
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 693
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 51
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 71
Przepyszne i bardzo proste ciasto z ryżem preparowanym i masą krówkową. Lekki...
Odsłon: 97
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Posmarować olejem rzepakowym i oprószyć przyprawą i solą. Pozostawić w lodówce na noc.
Ułożyć ładnie w naczyniu żaroodpornym i obłożyć cebulą pokrojoną w piórka. Przykryć. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok 1,5 godz. Na ok pół godziny przed końcem pieczenia zdjąć przykrywę.
Po upieczeniu mięso wystudzić.
Wystudzone mięso ładnie się kroi.
Smacznego.