Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 218
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 325
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 527
Polecam.
Odsłon: 218
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 325
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 527
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Posmarować olejem rzepakowym i oprószyć przyprawą i solą. Pozostawić w lodówce na noc.
Ułożyć ładnie w naczyniu żaroodpornym i obłożyć cebulą pokrojoną w piórka. Przykryć. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok 1,5 godz. Na ok pół godziny przed końcem pieczenia zdjąć przykrywę.
Po upieczeniu mięso wystudzić.
Wystudzone mięso ładnie się kroi.
Smacznego.