Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4444
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1046
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 465
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3046
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38764
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4444
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1046
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 465
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3046
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38764
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Posmarować olejem rzepakowym i oprószyć przyprawą i solą. Pozostawić w lodówce na noc.
Ułożyć ładnie w naczyniu żaroodpornym i obłożyć cebulą pokrojoną w piórka. Przykryć. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok 1,5 godz. Na ok pół godziny przed końcem pieczenia zdjąć przykrywę.
Po upieczeniu mięso wystudzić.
Wystudzone mięso ładnie się kroi.
Smacznego.