Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4041
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 152
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4041
Delikatny filet z dorsza otulony sosem z natki pietruszki.
Odsłon: 152
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowymi ręcznikami. Posmarować olejem rzepakowym i oprószyć przyprawą i solą. Pozostawić w lodówce na noc.
Ułożyć ładnie w naczyniu żaroodpornym i obłożyć cebulą pokrojoną w piórka. Przykryć. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na ok 1,5 godz. Na ok pół godziny przed końcem pieczenia zdjąć przykrywę.
Po upieczeniu mięso wystudzić.
Wystudzone mięso ładnie się kroi.
Smacznego.