Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta wyszła pyszna.Bardzo polecam.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 482
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16713
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 407
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 482
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16713
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 407
Składniki
Herbatniki zblendować,dodać masło i utrzeć na gładką masę. Wyłożyć nią blaszkę do tarty. Twaróg utrzeć z cukrami i dać na herbatniki.Na wierzch ułożyć nektarynki pokrojone w półksiężyce. Dać do nagrzanego piekarnika i piec w 180st. około 40min.
Galaretkę rozp.w 300ml gorącej wody. Na wystudzoną tarte ,wylać dobrze tężejącą galaretkę.Ja kładłam łyżką. Dać do lodówki do zastygnięcia.
Smacznego życzę!