Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna tarta z pysznym kremem i truskawkami
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2367
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4462
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1475
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2367
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4462
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1475
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 424
Składniki
Ciasto na tarte wylozyc do formy, ponakluwac widelcem i wlozyc do piekarnika nagrzanego do 375stC.Piec na zloty kolor. W miedzyczasie mleko wymieszac z amaretto i budyniami i zagotowac. Przygotowac glazure lub galaretke wg przepisu na opakowaniu. Lekko przestudzona mase budyniowa zmiksowac z serkiem philadelphia. Gotowa mase wylozyc na upieczona tarte, udekorowac truskawkami i polac glazura. Wstawic do lodowki na minimum 2 godziny