Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna tarta z pysznym kremem i truskawkami
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413835
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2178
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413835
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2178
Składniki
Ciasto na tarte wylozyc do formy, ponakluwac widelcem i wlozyc do piekarnika nagrzanego do 375stC.Piec na zloty kolor. W miedzyczasie mleko wymieszac z amaretto i budyniami i zagotowac. Przygotowac glazure lub galaretke wg przepisu na opakowaniu. Lekko przestudzona mase budyniowa zmiksowac z serkiem philadelphia. Gotowa mase wylozyc na upieczona tarte, udekorowac truskawkami i polac glazura. Wstawic do lodowki na minimum 2 godziny