Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w wykonaniu ciasto :)
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2114
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9693
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3374
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6799
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2114
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9693
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3374
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6799
Składniki
W misce wymieszać mąkę, płatki owsiane i masło. Wyrobić palcami, jak na kruszonkę. Dodać cukier i 3/4 migdałów.
2/3 kruszonki, przełożyć na blaszkę, wyłożoną papierem do pieczenia. Na niej ułożyć owoce, na nie wysypać resztę kruszonki. Posypać resztą migdałów.
Piec w temperaturze 190°C , przez 40 minut. Upieczone ciasto, pokroić na części, póki jest jeszcze ciepłe.