Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w wykonaniu ciasto :)
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28928
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2199
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28928
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2199
Składniki
W misce wymieszać mąkę, płatki owsiane i masło. Wyrobić palcami, jak na kruszonkę. Dodać cukier i 3/4 migdałów.
2/3 kruszonki, przełożyć na blaszkę, wyłożoną papierem do pieczenia. Na niej ułożyć owoce, na nie wysypać resztę kruszonki. Posypać resztą migdałów.
Piec w temperaturze 190°C , przez 40 minut. Upieczone ciasto, pokroić na części, póki jest jeszcze ciepłe.