Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta wyszła przepyszna,bardzo polecam.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 135
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 416
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 57
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 135
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 416
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 57
Składniki
Ciasto na tartę. Mąkę ,masło,jajka,śmietanę, cukier wyrobić i dać do lodówki na pół godz. Foremkę do tarty wysmarować masłem.Ciasto rozwałkować i wyłożyć nim foremkę,nakłuć przed pieczeniem widelcem i piec do złotego koloru w 180st.Ostudzić. Śnieżkę ubić z zimnym mlekiem. Na wystudzoną tartę położyć ubitą śmietanę, na nią wyłożyć truskawki i kiwi. Dać na pół godz.do lodówki.
Smacznego życzę!