Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta wyszła przepyszna,bardzo polecam.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 111
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1112
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 448
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 111
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1112
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 448
Składniki
Ciasto na tartę. Mąkę ,masło,jajka,śmietanę, cukier wyrobić i dać do lodówki na pół godz. Foremkę do tarty wysmarować masłem.Ciasto rozwałkować i wyłożyć nim foremkę,nakłuć przed pieczeniem widelcem i piec do złotego koloru w 180st.Ostudzić. Śnieżkę ubić z zimnym mlekiem. Na wystudzoną tartę położyć ubitą śmietanę, na nią wyłożyć truskawki i kiwi. Dać na pół godz.do lodówki.
Smacznego życzę!