Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta wyszła przepyszna,bardzo polecam.
Uwielbiasz belgijskie ciastka korzenne Lotus i przygotowywany z nich kultowy...
Odsłon: 65727
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 254
Makaron z karczochami w kremowym sosie po Sycylijsku.
Odsłon: 57
Uwielbiasz belgijskie ciastka korzenne Lotus i przygotowywany z nich kultowy...
Odsłon: 65727
Takie dania przywołują najlepsze wspomnienia z dzieciństwa.
Odsłon: 254
Makaron z karczochami w kremowym sosie po Sycylijsku.
Odsłon: 57
Składniki
Ciasto na tartę. Mąkę ,masło,jajka,śmietanę, cukier wyrobić i dać do lodówki na pół godz. Foremkę do tarty wysmarować masłem.Ciasto rozwałkować i wyłożyć nim foremkę,nakłuć przed pieczeniem widelcem i piec do złotego koloru w 180st.Ostudzić. Śnieżkę ubić z zimnym mlekiem. Na wystudzoną tartę położyć ubitą śmietanę, na nią wyłożyć truskawki i kiwi. Dać na pół godz.do lodówki.
Smacznego życzę!