Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tiramisu biszkopty pzekladane kremową masą.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Żółtka ubij na parze z cukrem,cukrem wanilinowym i amareto na puszysty krem (postaw miskę ze skladnikami na garnku z wrzącą wodą),połącz z serkiem.
Podłużne naczynie wyłóż biszkoptami maczanymi w kawie.skrop je wiśni ówką,przykryj płlową masy serowej.Znów przykryj maczanymi w kawie biszkoptami i resztą masy.
Powierzchnię deseru posyp kakao.Wstaw na kilka godzin ( a najlepiej na noc) do lodówki.